2014-10-17 09:22:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen

Napi horoszkóp október 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma a pénzkereső képességét nagyban befolyásolja majd a partnere, de az biztos, hogy az anyagiaknak kedvező bolygóállásnak örülhet. A nyilvánosságot is bevonhatja tőkéje gyarapításába, segítségül hívhatja a kereskedőket is – és nem csak akkor, ha tőzsdézik: biztosan talál például olyan selejtezni való holmit, amire talál vevőt vagy viszonteladót. Keresgéljen az interneten! Pénzforrások lehetnek még szerződések, megállapodások, jogi ügyek – most nyélbe üthet néhány régóta húzódó ügyletet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Lehet, hogy most olyan munkát is el kell végeznie, amihez nem igazán fűlik a foga. Pénzt kereshetne akár egészségügyi, mentálhigiénés és táplálkozási területen is. Készüljön fel arra, hogy ma a kis kedvencét állatorvoshoz kell vinnie, és ez sokba fog kerülni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Mars a külvilágot jelző területen, a Nyilas jegyében áll: ma olyan emberekkel kerülhet meglepően közeli kapcsolatba, akik nagyon más gondolkodásúak, mint ön. Társaságukban mégis jól érzi magát, mert bár nem értenek egyet önnel mindenben, ezt nagyon kedvesen, higgadt hangnemben képesek az ön tudtára adni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Tartózkodjék attól, hogy vitába keveredjen üzletfeleivel, jegyesével, vagy házastársával, mert a Plútó ma csak felesleges perpatvarokat zúdítana a nyakába. Ma a kereseti lehetőségei kerülnek reflektorfénybe: igen bölcsen tenné, ha éppen erre a napra időzítené megállapodásait, mert könnyedén meggyőzheti tárgyalópartnereit a saját igazáról.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Jupiter a Holddal együtt áll az Oroszlán jegyében: ma különösen kedvelni fogja a kötelességüknek mindig eleget tévő, a tetteikért személyes felelősséget vállaló embereket. Szívesen veszi körül magát önnél idősebb személyekkel, akiknek szinte az a hobbijuk, hogy örömet szerezzenek másoknak, és természetesen ezt vissza is kapják.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Plútó az ön szellemi területén áll: kreativitása csökken, kedélyállapota nem túl fényes, kissé lehangolt lehet. Menjen táraságba, mozduljon ki! A délután és az este különösen kedvez az összejöveteleknek. Higgye el, a barátaival eltöltött idő jót tesz majd a hangulatának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bolygóhalmozódás van a Mérleg jegyében: ma sikeresen intézheti háztartásának, környezetének ingó és ingatlan vagyonával kapcsolatos ügyeit. Kedvezőbb megvilágításba kerülnek a karrierjét érintő események is, a hangsúly a társadalmi-gazdasági érdekein lesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Plútó hatására ma minden kommunikációval kapcsolatos ügye zátonyra fut: félreértések, megfeneklett párbeszdek jellemzik a mai napot. Nem mennek át az e-mailjei, megszakadnak a telefonbeszélgetései. Legyen óvatos, ma rövid távú utazásai elé is akadályok gördülhetnek – ne adja fel könnyen a terveit, várjon egy-két napot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Mars, a lendület bolygója még mindig a Nyilas jegyében áll. Úgy érzi, céljai és elképzelései tiszták, világosak, ég önben a tettvágy, hogy tegyen értük. Mégis: ma óvatosan kell bánnia a pénzügyi tranzakciókkal, mert nem sok sikerrel kecsegtetik, meggondolatlan anyagi kísérletei csak csalódást hozhat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma tanácsos lenne visszavonulnia, ne ma döntsön a magánéletét érintő kérdésben, a kedvezőtlen fényszöget hatására ugyanis borúsabban lát mindent, mint amilyen valójában. A későbbiekben már bátrabban kezdeményezhet, de ma a munkában is a csapatmunka lesz kifizetődőbb, és kevésbé sikeres az egyéni szereplés várható.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold, a régi emlékek bolygója áll szemben az ön jegyével: ne engedje, hogy a múlt eseményei túlzottan befolyásolják, és megzavarják a mai napot, lesz elég ereje és bátorsága, hogy szembe nézzen a régi történésekkel. Ne engedje, hogy bizonyos emberek a puszta jelenlétükkel elszívják az energiáit. Vegye át a kezdeményező szerepet, keressen jobb társaságot magának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Neptunusz, a bizonytalanság bolygója ön személyiséget jelző területén áll: legyen óvatos minden társas és partnerkapcsolatban, mert most sérülékenyebb a szokásosnál. Ha örömet szeretne szerezni kedvesének, akkor ne fékezze érzelmeit, hagyja szabadon szárnyalni a szerelmét!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: